Trevligt gäddfiske med T-Bone

Nyligen körde jag ett kul gäddfiske med vännerna Felix och Tomas, och bra gick det! Vi provade olika beten, men bäst gick det för min del med en Storm T-Bone!

Nyligen körde vi ett kul gäddfiske i min Quintrexbåt, och bra gick det! Vi började fiskedagen med att besöka en vik, men då det låg is där så var det bara att åka vidare (se bild)! Dessutom hade vi runt 0,8 – 0,9 grader i vattnet, så förväntningarna var inte så höga då fisken gärna tjurar i det kalla vattnet! På nästa fiskeplats så nötte vi ganska hårt (det kändes hett där), men vi fick ge oss med endast 2 försiktiga hugg en bit ifrån varandra på den platsen! Då vattentempen var så himla låg så gällde det att fiska sakta, och via en helt oblyad T-Bone så drog vi äntligen på dagens första gädda, vilket även blev dagens största gädda också! Totalt blev det 6-8 gäddor landade, samt att vi missade säkert lika många gäddor till som bara puffa på betena försiktigt! Bästa färgen för mig var den silver/blå T-Bone som syns lite dåligt bakom min Humminbird plotter! Vi har ofta en stor hjälp av min Humminbird Solix 12si plotter då vi letar efter bottenstruktur, betesfisk, vattentemp etc vid fisket. Humminbird Side Image (si) är kalas att söka kanter etc med, och rekommenderas varmt! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka det sista lilla av denna höstens, vinterns och vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – välkomna ombord!!

Ps. Det kanske är ett bra och kul julklappstips till dom som inte har fiskat med en Storm T-Bone förut!? Eller varför inte ge bort en fiskeguidning med mig som julklapp!? Presentkort finns och kan mailas vid önskemål – om ni vill ge bort en fiskeguidning!? :-)

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en kul sida där med en massa bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer