Stor gös på liten jigg

Jag var ute en sväng i går kväll på sjön och testade gösen i regnet. Jag hittade väldigt lite eko men efter ett jag så hittade jag ett par rätt stora gösar men dom var totalt ointresserade av jiggen, efter några timmar utan ett enda hugg så trampade jag hemåt , jag trampade förbi ett litet område som var lite djupare jag brukar sällan se nån fisk här men ibland så måste man testa andra områden . Och faktiskt så hittade jag en liten fläck som det stod en hel del fin gös på och där lyckades jag sen lura upp tre st fina gösar mellan 85 och 91 cm med en fin toppfisk på 8,45 kg.

Små beten var det som gällde i dag och den största gösen fick jag på en ny jigg från storm 360GT Coastal Biscay Minnow heter den och den finns i olika storlekar denna jag använde var 9 cm och i färgen MU.

Comments

Kommentarer

Om Tommy Blomander