Fina spinngäddor och isbrytning!

Nyligen körde jag och kompisen ett kul men kallt gäddfiske, och bra gick det! Några bättre gäddor blev det utöver småfisken vi landa..

Nyligen körde jag och kompisen Tomas Sandberg ett kul men kallt spinnfiske i ”heta grytan”, och bra gick det trots att vi fiskade mitt i vintern! Dock kunde vi inte fiska i min lilla ”håla” som jag hade planerat att fiska i och som jag kan mycket bra, då det låg ca 1-3 cm låg is över hela det tilltänkta fiskeområdet som annars brukar vara bäst! Vi provade att bryta lite is men fick ge oss ganska fort då isen var för hård, så vi tvingades fiska på några andra platser istället en bit bort! Gäddor fick vi på tre platser ändå, men det hade varit kul att få ge några timmar i ”hålan” där jag personligen förr i tiden drog stora gäddor ”på löpande band” (höstfiske då)! Fiske var segt överlag nu i det nära nollgradiga vattnet, men vi drog gäddor ändå via Storm T-Bone och mört. Storm T-Bone är ett himla bra bete som ”lyfter” jiggen via den breda ryggen varvid man kan servera den ganska långsamt trots ”tunga” RIP skallar i förhållande till fiskedjupet! T-Bone och RIP viktsystemet rekommenderas starkt, liksom tex Rapala Peto och Otus såklart! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka det sista lilla av denna ”vinterns”, vårens och sommarens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – välkomna ombord!!

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en kul sida där med en massa bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer