Kallt spinnfiske med Storm T-Bone

Nyligen körde jag ett gäddfiske med en kompis i Quintrexbåten, och ok gick det! Vattentempen var nära nollan, men napp fick vi ändå!

Nyligen körde jag ett kul spinnfiske med kompisen Tomas Sandberg, och bra gick det med tanke på under 1 grad i vattnet och mycket köldstela gäddor så här mitt i vintern. Vi körde ett spinnfiske efter en kant som jag fiskade på för länge sedan, men den här gången blev det ingen stor gädda som jag tidigare har fått på platsen! Vi spinnfiskade med olika shadjiggar, och bäst fiskade vi med en långsamt infiskad Storm T-Bone i den största storleken. Färgerna ”firetiger” och silver/blå) funkade bra i solskenet, och förutom våra landade fiskar så missade vi även gäddor som bara puffade försiktigt på jiggarna! Spinnfiske på vintern kan löna sig som nu, men kan också vara både galet trögt, svårt och kallt! Vi hade en härlig men kall fiskedag på sjön, och varje gädda var nästan en bonus kände vi! Ett tips vid vinterfiske som vi nu körde är att använda en haspelutrustning, vilket inte är lika kallt för händerna som tex fiske med en multirulle! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka det sista lilla av denna ”vinterns”, vårens och sommarens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – välkomna ombord!!

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en kul sida där med en massa bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer