10+ på Super shad rap!

Där satt den, första gäddan över strecket 2020. Morgonen började med att bränner en riktigt fin fisk på andra ankringen, eftersom jag fiskar själv så brukar jag ankra upp båten för att hinna spinna av platserna. Driver jag för fort så känns det som jag missar för mycket potential av platserna.

Jag får dock min revansch redan två ankringar senare. Jag fiskar wobblern relativt långsamt med långa vevstopp. Mitt i ett långt vevstopp så suger det till ordentligt, otroligt spännande fight då hon går länge och stånkar nedanför båten.

Inte föga förvånande så är det färgen Hot Pike (htpk) som levererar, en färg som jag fått sjukt mycket fisk på. Framförallt på våren.

Old school moddad SSR

Super shad rap är ett magiskt bra bete i original men går även att modda för olika situationer. Jag gillar storleken på betet med sina 14 cm framförallt till vårfisket!

Comments

Kommentarer

Om Victor Söderberg