Vänern en sjö i Värdsklass!

Dom senaste trollingturerna på Vänern har varit lyckade, laxar och öringar i toppkondition har landats. Finaste fiskarna har varit urstarka vildlaxar som vi har returnerat snabbt vid båtkanten. En mäktig syn att se en stor lax försvinna ner i djupet med ett plask. Det som har gett resultat är att leta på ett område som har sett bra ut på ekolodet, hittar man betesfisken och bågarna är man rätt. Sen är det bara snurra på fläcken, tills huggperioden kommer. Gårdagens tur på Vänern, gav sista laxen precis innan rivning. Laxen bjöd upp till kamp med riktiga luftsprång, och långa rusningar innan håvning.Hoppas att framtida utsättningar av smolt i Vänern blir lyckade,så vi får behålla ett fiske i värdsklass. Trevlig helg Henrik

Comments

Kommentarer

Om Henrik Lindgren