Hugo drog pb på harr!

Kvällens fiske riktades först och främst in på stor harr. Det dröjde bara en kvart innan Hugo stod med spöböj och kunde fighta in en riktigt fin harr. Fisken vägdes till hela 1,3kg vilket innebar nytt pb för Hugo. Stort grattis ! Harren tog en Rapala shadow rap jack deep i färgen Bluegill, betet fiskades i ett bakvatten just i kanten av strömfåran i älven.

Under kvällen fick vi en hel del öring och harr på både Jack deep nya Rapala cd elite i färgen GDRT. Vi körde även en stund ute på en sjö där vi fick ett brutalt hugg på shadow rap 11cm i färgen Ghost shiner. Öringen rusade våldsamt snabbt ut med nästan all Lina som fanns på rarenium rullen. Tyvärr klev fisken av efter en stund men vi kunde nöjda åka hem med många härliga fighter och ett pb i bagaget.

Comments

Kommentarer

Om Ingemar Olsson