Gösen gillar Rapala Scatter Rap!

Nyligen var jag ute på ett kul trollingpass efter gös, och bra gick det! Rapala Scatter Rap Husky levererade omgående…

Nyligen var jag ute med en kompis på göstrolling, och bra gick det! Vi körde med olika beten, och när jag bytte till en Rapala Scatter Rap Husky i färgen P, dvs ”abborrefärg” så nappade det direkt! Jag trodde att jag hade glömt hemma alla mina Scatter Rap, men när jag rotade i boxen lite till så hittade jag 2 st! Likaså nappade det direkt när jag satte på min andra Rapala Scatter Rap som hade färgkoden GYOS (typ firetiger), så nappade det direkt även på den wobblern! Rapala Scatter Rap är stekhet på gös tror jag många håller med om, och gången är dessutom magisk! Vi fick även gös på gamla Storm Big Mac som tyvärr utgick för länge sedan, samt på suveräna Rapala Tail Dancer i klassiska röd/vita färgen (färgkod RH). Intressant var att i mörkret så hade vi mycket löja i ytan kunde vi se via strålkastaren, och på sena timmarna funkade ytbetena bäst då också! Då vi började så kändes djupriggarna hetast, men som vanligt så stiger fisken grundare i skymningen! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens och höstens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – välkomna ombord!!

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en kul sida där med en massa bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer