Rippin Rap Rules!

Ibland går det trögt när man är ute och fiskar. Senaste turen var en riktigt sur dag med väldigt lite huggvillig fisk. Betesboxarna vändes in och ut för att kunna hitta något som skulle få fart på fisken.

Vacker gös som högg stenhårt.

När jag hade kommit fram till asken med vibrationsbeten kom första vrålhugget. Det kändes som ett Karateslag i spöhandtaget. En rejäl gös hade fått syn på min Rippin Rap.

Dagens frälsare på bild.

Efter att dragit en stabil gös på första kastet började huggen dugga tätt. Det mest intressanta var att det gällde för all tre rovfiskarna i sjön abborre, gädda och gös. Det var väldigt länge sedan jag vände en dålig dag till en skaplig dag med hjälp av ett ynka betesbyte. Det brukar krävas mer…

Abborren reser gärna ragg när den ser en Rippin Rap.

Förmodligen gillar eller gillar inte fisken det rasslande ljudet från ryckigt invevad Rippin Rap och kan helt enkelt inte hålla käft! Har du aldrig testat detta vibrationsbete tycker jag det är hög tid nu.

Skit fiske på er.

Mvh Ove Johansson

Comments

Kommentarer