Tre fina supersize gösar på Rapala peto vid riktat spinnfiske efter större gös

Jag var ute och spinnfiskade efter lite gös igår kväll både gösen och gäddan var väldigt aktiv och jag fick många fina gäddor också, fast jag riktade fisket på gös denna kväll , det kan vara svårt på lite längre håll att se skillnad om det är gös eller gädda på ekolodet.jag lyckades att få tre supersize gösar denna kväll/natt den längsta var på 98 cm och alla fiskar högg på en rapala peto i både 14 cm och 20 cm. 14 cm peton brukar jag blya ner med ett 5 g bly så den sjunker lite fortare och är det djupare än ca sex meter brukar jag bly ner till ca 10 gram. Jag fiskar väldigt aktivt med rapala peton och får då problem i bland med att kroken hänger sig om linan och det är inte roligt om man har en stor fisk simmande efter betet, för att undvika detta då brukar jag ta ett litet gummiband om kroppen som håller trekroken på plats och det tycker jag fungerar väldigt bra.Otroligt roligt fiske detta.

Comments

Kommentarer

Om Tommy Blomander