Gösarna hugger forfarande bra!

Igår eftermiddag efter jobbet, så åkte jag och familjen ut på hemmasjön. Tempgivaren visade 20,5 grader i ytvattnet ,så jag hade förhoppningar om att fiskarna fortfarande skulle jaga ytligt. Rapala Scatter Husky 13 cm i lite olika färger blev betesvalet. Fina bågar på ekolodet, visade sig på 3-5 meters djupt. Så betena på ena sidan båten körde jag helt ytligt och den andra satte jag fast ett 30grams sänkte tio meter före Wobblern ,fastsatt med en gummisnodd. Det tog inte lång tid innan första fisken tog en Scatter Husky i färgen BSH, Wilda fyra år drillade in en gös med lite hjälp av pappa.

Vi fick fyra gösar och en gädda på någon timmes fiske, det är riktigt roligt att se fiskelyckan hos barnen när dom får fina fiskar. Scatter Husky i färgen (BSH) med 30 grams sänke före, var dagens vinnare, den tog fyra av fem fiskar.

Göshälsningar Henrik

Comments

Kommentarer

Om Henrik Lindgren