En PB gös fångad på spinnfiske på 11,38 kg på en Rapala peto

Detta är från en fisketur för nån vecka sen. Fisket började trögt denna natt och efter 4timmar hade jag inte fått ett napp men sen efter kl 12 så började gösen att vakna till lite och efter att jag fått upp 5 st supersize gösar fick jag se ytterligare en stor gös på ekolodet ca 4 meter ner i vattnet , jag tyckte denna var ännu större än dom andra men det är inte så lätt att se. Men jag kastade ut min Rapala peto 14 cm i färgen SMB mot gösen och efter ca 10 kast så kom ett sånt brutalt hugg att den höll på att slita spöet ur näven på mig , jag såg tyvärr inte hugget på ekolodet eftersom fisken kom ur bild på ekolodet , Men efter en stund kommer det upp en jättefin gös och jag trodde faktiskt ett tag att den vägde över 12 kg den var otroligt bred över ryggen men den vägde 11,38 kg och var 98 cm lång det är ju inte så dåligt, min största spinnfiskade gös och ett minne för livet. Jag lyckades att få 7st fina supersize gösar denna natt så det var ett magiskt fiske 4 st fångade på vertikal och 3 st fångade på spinnfiske.

Comments

Kommentarer

Om Tommy Blomander