År 2020 gav 2120 gram

2020 kommer gå in i historien som ett högst märkligt år. De flesta kommer tyvärr säkerligen förknippa det år med elände och misär. Personligen har jag än så länge klarat mig riktigt bra med hälsa, jobb och fiske. Min dröm har alltid varit att fånga en abborre över magiska 2 kg. Denna dröm har många gånger känts omöjlig och jag har ofta tyckt att en kilos ”borre” är ett bra mål nog under fisketurerna. Men för drygt en vecka sedan hände det omöjliga. En oregelbundet in ryckt Rapala Shadow Rap Deep med långa vevstop blev för oemotståndlig för min drömfisk!

Abborre över magiska 50cm! Längden var 51cm.
Abborrens grymma kondition fick vågen att visa 2120 gram.
Betet fisken inte kunde motstå.
Vilken buffel.

Jag kommer alltid att minnas 2020 som misär året som gav mig drömfisken!

Ge aldrig upp!

Mvh Ove Johansson

Comments

Kommentarer