Fina aspar landade under året!

Det har under året blivet flera fina aspar landade i min båt, varav några klart bättre fiskar! Bästa asp var en riktigt fin fisk (se bild), och bäst har små ettriga Rapala fiskat!

Yes, under året har det blivit flera fina aspar landade i min Quintrexbåt, varav fisken på bild fick bli årsbästa! Staffan heter han som drog fisken, fick kämpa hårt och länge med den fina aspen då den var mycket stridbar och stark! Aspen var dessutom så gott som ”tom” i magen (”häng lös mage”), och hade den varit välfylld och tjock så hade den vägt en bra bit över 5 kg gissar jag, men nu hade den en liten bit kvar dit! Det blev totalt 5 st fina aspar landade för oss under den ”varmare” årstiden, varav jag hade turen att landa dom fyra sista fiskarna! En riktigt cool fisk, och Ibland smäller det på rejält i spöt då aspen hugger hårt! Olika Rapala har gett flest hugg, men även en asp på jigg blev det! Förutom dom fem landade asparna, så har vi även missat ungefär lika många fiskar. Det blev ingen asp landad på popper i år för undertecknad trots att jag provade flera ggr, men jag har tidigare år fått några fina aspar via Rapala Skitter Walk samt en Rapala Skitter Pop på riktat fiske! Nu siktar vi på stor gädda eller havsöring nästa fisketur, men vi får se vad och vart jag fiskar nästa gång!? Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka ”höstens”, vinterns och vårens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!! :-)

Ps. Snart är det jul, och för er som inte löst julklapparna ännu så har jag ett trevligt presentkort som jag kan maila till er!?

Ps. För er som har Instagram så har jag även en kul sida där med en massa bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se”, följ mig gärna där – så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer