Galet, 210 abborrar med sonen!

Nyligen hade jag en grymt trevlig fiskedag med sonen, och bra gick det! Vi drog 210 abborrar med 13 Fishing spöna (Omen Black), och samtidigt så drog sonen faktiskt flest abborrar!

Yes, nyligen var jag ute med sonen på ett magiskt fiske då vi drog abborre på abborre från min Quintrexbåt! Med tanke på att vi kom igång hyfsat sent med dagens fiske så måste jag verkligen säga att fiskedagen var magisk bra! Okey, vi fick inga jättar men vi drog 210 abborrar och det är grymt bra med tanke på att Wilmer faktiskt fick fler abborrar än mig! Jag skulle gissa på att min son drog ca 120-130 hyggliga abborrar vilket fås ses som magiskt bra för en 10 åring (en stolt far kan jag lova)! Jag kastade ut mitt bete medans Wilmer släppte ner jiggen och omgående vevade upp nya abborrar, galet bra samtidigt som jag hade fullt upp att jigga och kroka loss abborre efter abborre! En avbokad guidning blev en grym fiskedag med sonen istället, och dessutom hann vi med en skön brasa trots en hyfsat kort fiskedag! Vi körde dropshot från min Quintrexbåt, och utan tvekan så gillade både jag och Wilmer mitt nya härliga 13 Fishing Omen Black 6,8 fot 5-20 gr spö väldigt mycket! För er som funderar på ett nytt lätt jiggspö efter abborre, spana då in Omen Black 6,8 fot 5-20 gr som vi båda gillade mycket (samtliga tummar upp)! För er gäddfiskare så spana gärna in de kraftigare 13 Fishing spöna vid tillfälle, rekommenderas varmt (finns allt från lätt jiggfiske till tungt gäddfiske)! Ett tips, om vädret är bra så tveka inte att ta med barnen ut på fiske, det är värt varje sekund ni är där ute oavsett hur det nappar (glöm inte lite godis, läsk och lite korvgrillning)! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka ”höstens”, vinterns och vårens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!! :-)

Ps. För er som har Instagram så har jag även en kul sida där med en massa bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se”, följ mig gärna där – så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer