Julklappstips och nödrim

Fick lite julkänslan så här en tisdag så här följer lite julklapps tips och lite nödrim!

Julen är nu snart här, har du problem att hitta klappar till den du håller kär, följer några tips här!

För den som har stor gädda i fokus rekommenderar jag en Otus! Rapala X-Rap Otus passar utmärkt i kalla vatten, fiska den sakta på dagen eller natten. En Curlytail med rullande gång, snart ligger gäddan i håven både tung och lång!

R.I.P T-Bone är ett bete med krokningsförmåga unik, ofta slutar det med rullskrik! Låg vikt men bra profil, i håven ligger snart en krokodil!

13 Fishing Fate Black är grymt prisvärda spön, känslan i dessa är fantastiskt skön. Spöna finns i olika längder, kastar långt och fångar gäddor i mängder. Tvådelade är dom Fate Black, så dom får plats i tomtens säck. Grymma spön till bra pris, kanon på alla vis.

Concept A3 är riktigt het, som alla gäddfiskare vill ha i sitt paket. Med dess broms kan du stoppa det mesta tror gränsen går vid en Ford Fiesta. Den kastar långt som få, en rulle för den som toppen vill nå!

Julen är nu snart här även om pandemin ställer till besvär! Se nu till att hålla er friska för vi vill ju alla fiska!

Skitfiske!

Comments

Kommentarer

Om Andreas Ingrids