Rapala Haku dominerade!

Nyligen var jag ute med Felix & Eric, och bra gick det! Hård vind, men gäddorna nappade bra ändå! Många hugg på Haku, och även många gäddor landade!

Nyligen hade vi ett bra fiske med RAPALA HAKU, och många napp och landade gäddor blev det också! Vi körde gädda i min Quintrexbåt, och trots (eller kanske tack vare) hårda milda vindar, så nappade gäddorna klart över förväntan (många gäddor blev det)! 13Fishing spöna är numera rejält infiskade, och riktigt jäkla nöjd är jag med dem, liksom med min långkastande 13Fishing A3 multirulle som nästan kastar till horisonten! Vi fiskade hyfsat grunt så gott som hela dagen, men fiskade även lite djupare! Bäst fiske hade vi dock nära vassen där gäddorna stod i gluggarna, och utan tvekan så levererade suveräna Rapala Haku bäst! För er som inte testat en Haku, så gör det! Den är lite ”wild & cracy”, och helt klart gillar gäddorna det (Haku finns hos de flesta fiskebutikerna)! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka ”höstens”, vinterns och vårens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!! :-)

Ps. Snart är det jul, och för er som inte löst julklapparna ännu så har jag ett trevligt presentkort som jag kan maila till er!?

Ps. För er som har Instagram så har jag även en kul sida där med en massa bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se”, följ mig gärna där – så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer