Storharr! Bra fiske och fiskeminnen!

Här kommer en fiskerapport från i somras, och samtidigt bra julklappstips (bra beten) till er som inte löst allt! Även ett personligt & grymt Harr-p.b på 1,560 kg blev det, in och läs! :-)

Då det nästan är julafton utan snö nu så är det väl läge för lite sköna sommarminnen med ett bra fiske från norr att dela på, eller vad säger ni!? Dessutom bra julklappstips (bra beten) för er som inte är klara ännu med det!? Det blev ett trevligt fiske i somras då jag med familj besökte ”gammelsvärmors” fina gård inte så väldigt långt från Sveriges allra högsta topp! Vi fiskade abborre och gädda i en viss speciell jaure (sjö), och riktigt bra med napp hade vi då abborrarna nappade som galningar där! Många fina abborrar på runt 700-800 gr blev det, och riktigt bra fiskade Rapala BX Bratt 6′ som man kastar långt (betet fiskade verkligen kanonbra oavsett storlek)! Bx Bratt är ett litet kompakt bete som tål hyfsat hög fart, kastar långt och med sin ettriga gång fiskar den riktigt bra på bla abborren (finns olika hakskedar för olika fiskedjup)! Även de mindre gäddorna nappade som tusan (speciellt på den större storleken Bx Bratt / jämför gärna bilderna), därav tafsarna förövrigt! Bx Bratt rekommenderas varmt som julklappstips av undertecknad!! :-)

Yeeeeees, det blev även P.B på harr för undertecknad på grymma 1,560 kg, C&R såklart på en sån fin fisk! Jag hade ett tidigare p.b på ca 700-800 gr, så ca en dubblering av mitt p.b, och faktiskt den enda harren i mitt liv över kilot fortfarande nu haha! Vi hade ett grymt bra fiske med RAPALAs olika och fina wobbler både på harr och öring i älven! Även min son Wilmer fiskade flitigt, och även han fick drilla en massa öringar och harrar i älven varav han fisk bästa harr på snygga ca 700 gr, ett bra p.b för en 10 åring! Beten som levererade var bla: Rapala Count Down, Mini Fat Rap, Shadow Rap, Team Esko och Shadow Rap Shad etc! Vi drog även fisk på Blue Fox spinnarna, som alltid bör finnas i betesboxen! Öringarna och harren har jag världens bästa norrlänning att tacka för då han visade vart fisken stod med sin fina båt i älven! Tusen tack min kollega och vän Rapala Proguide Ingemar Olsson för en grym fiskedag och guidning som jag aldrig kommer att glömma! Grymt kul, spännande och ett coolt fiske på mycket spännande fiskeplatser – TACK! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka ”höstens”, vinterns och vårens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!!

Ps. Samtliga Rapalabeten som jag nämnt här ovan rekommenderas varmt som julklappstips av undertecknad, bra beten att lägga i klappen! GOD JUL på er!! :-)

Ps. Snart är det jul som sagt, och för er som inte löst julklapparna ännu så har jag själv även ett trevligt presentkort som jag kan maila till er!

Ps. För er som har Instagram då har jag även en kul sida där med en massa bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733. Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer