Storm V-Slab och Otus fiska bra!

Nyligen tog jag ett kul kajakfiske med sikte på gädda (solofiske), och bra gick det! Kallt väder, men gäddorna värmde gott i kajaken! :-)

Nyligen var jag ute på ett kul kajakfiske med Native Slayer 10 kajaken (solofiske), och bra gick det! STORM V-SLAB gav dagens fisk (färg Lively Roach), och riktigt bra är den verkligen, men även krokningsförmågan är bra då den är utvecklad för att kollapsa i fiskens mun för ett bra mothugg! Jiggen satt aven riktigt bra krokad, men jag fick även gädda på stekheta RAPALA OTUS som jag fiskade sakta med! Några tips på beten nu när gäddan är köldstel är såklart både V-Slab och Otus, men även suveräna Peto och T–Bone funkar också bra som exempel! Lite kallt nu kanske, men är ni sugna så tar jag även två gäster på kajakfiske i coola vattendrag utan trängsel! Jag har totalt 3 fiskekajaker med moderna trampsystem för ett mobilt och spännande sportfiske, och givetvis kör vi en heldag med varm lunch etc! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka ”höstens”, vinterns och vårens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!! :-)

Ps. Snart är det jul, och för er som inte löst julklapparna ännu så har jag ett trevligt presentkort som jag kan maila till er!?

Ps. För er som har Instagram så har jag även en kul sida där med en massa bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se”, följ mig gärna där – så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer