Tjock gädda på guidning!

Häromdagen hade jag en guidning i Quintrexbåten, och bra gick det! Gäddorna nappade försiktigt, men napp och fisk fick vi ändå!

Häromdagen var gäddorna lite kinkigare än vanligt, men fisk fick vi ändå såklart! Här har vi dagens bästa fisk, en riktigt fin tjockis! Vi har under de senaste fiskedagarna blandat med olika beten för att knäcka koden, och av alla hugg på våra jiggar de senaste fiskedagarna så har nog en långsamt fiskad Storm T-bone fiskat bäst för oss med lite bly (den mindre storleken av T-Bone)! ”Down-size” verkar vara det som gäddorna går igång på nu, eller åtminstone för några dagar sedan! 13 Fishing Black Fate har fått jobba hårt, och snart blir det mer fiske för undertecknad! Förutom ett gäng sköna gäddor så har vi även fått njuta av goda och varma korvar ombord, då jag har en hembyggd specialgrill som jag ibland tar med mig när det är kallt, och gott värmer den också länge! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka ”höstens”, vinterns och vårens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!! :-)

Ps. Snart är det jul, och för er som inte löst julklapparna ännu så har jag ett trevligt presentkort som jag kan maila till er!?

Ps. För er som har Instagram så har jag även en kul sida där med en massa bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se”, följ mig gärna där – så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer