Första fisket 2021 är avklarat, kul fiskedag!

Nyligen var jag ute med två stamkunder, och helt okey gick det! Vi drog ett gäng gäddor samt en gös! Första turen 2021 är nu avklarad! :-)

Nyligen (den 2a januari) hade jag årets första fiskeguidning och fisketur i min Quintrexbåt, och helt okey gick det! Vi hade ett växlande väder med en mix av regn och snö nästan hela dagen, och vattentempen låg på ca 1 grad vilket såklart påverkade den köldstela fisken. Vi hade dock ett helt okey fiske med dubbelhugg osv, och dessutom blev det även en bonusgös landad vilket jag även misstänkte kunde nappa på platsen! Vi blandade ganska mycket med våra beten, och själv fiskade jag mest med suveräna Rapala Otus och Storm T-Bone. Intressant var att vi fick all fisk efter en stenstrand som lika gärna kunde varit en öringsträcka i skärgården, men det var här vi hittade all fisk den här fiskedagen! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna (eller ut på isen) – boka vinterns och vårens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!!

Ps. För er som har Instagram då har jag även en kul sida där med en massa bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733. Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer