Magisk start på nya året 2st gösar över 10 kg på första passet

  • Den 2/1 januari var det premiär för gösfisket avslutnings passet förra året blev jag nollad inte en fisk på 10 timmar så nu ville man ha revansch. Det började bra fick två fina gäddor nästan direkt på mellan 8 och 9 kg på spinn på en rapala peto 14 cm i färgen smb, jag såg fler fina gäddor men dom fick vara nu för nu skulle jag fiska gös. Runt kl 23 fick jag min första supersize en fin 90 cm gös även sen fångad på en rapala peto14 cm i färgen smb. Vid midnatt fick jag se en riktigt fin gös och efter en stunds lirkande med jiggen så kom det upp en riktigt fin gös på 96 cm och 10,1 kg natten var räddad. Precis efter sen så bommade jag en fin gös i ytan men det kändes inte så jobbigt när man fått en riktigt fin innan det. Efter kl två så fick jag se en riktigt fin gös till nu var det till och med så pulsen gick upp på mig, och efter en stunds lirkande med jiggen på gösen så hugger den jiggen brutalt och upp kommer en stor gös på 97 cm och 11,61 kg min nästa största gös nånsin, tur att man har med sig en stor håv rapala har ett bra sortiment med håvar om nån behöver en.Detta är en fisketur jag aldrig kommer att glömma.

Comments

Kommentarer

Om Tommy Blomander