Bra ismete, många gäddor landade (fina upp)!

Nyligen var jag ute på ett ismete med min bror och en gemensam kompis, och bra gick det! Vi drog en drös okey gäddor, varav 6 bättre fiskar!

Nyligen körde jag ett lyckat ismete efter gädda med min bror Peter och våran gemensamme kompis Thomas Eriksson, och bra gick fisket också! Det utvecklade sig lite till av en ”tävling” då det var dom mot mig, och på förmidagen fiskade dom klart bättre än mig då jag hade få hugg, men eftermiddagen blev min då jag dessutom hade lovat dem att jag skulle ta största gäddan ”som vanligt” med ett ödmjukt och kanske lite kaxigt skratt!

Jag gjorde en kort förflyttning på sena eftermiddagen och sen rasslade det till ordentligt för mig då jag fick 8 snabba gäddor på mycket kort tid (nära inpå ett ett 4-hugg dessutom), varav 2 st var meterfiskar! Dessutom missade jag hugg, så det vart en himla massa spring på isen! Totalt hade vi säkert 30 napp, vilket får anses vara ett riktigt bra på vinterfiske! Det vart en grymt trevlig fiskedag på isen med korvgrillning och mycket skratt, samt många fina landade gäddor!

Nya grymma StrikeMaster borren gick återigen som en dröm, helt tyst och luktfri vilket är riktigt skönt! Min gamla motorisborr gick på bensin, och det hände ibland att den ibland kunde tjura ihop vilket inte var kul, så är ni ute efter en bra stor och bra isborr så rekommenderar jag nya StrikeMaster 40v motorisborren som drivs med ett kraftfullt Litiumbatteri på 5Ah (räcker långt)!

En grymt trevlig isborr helt enkelt, och personligen valde jag 250 mm borren! Dessutom har borren en testknapp där man kan se hur mycket batteri man har kvar, och hittills har jag haft 4 av 4 gröna dioder lysande efter varje fisketur nu i vinter, vilket innebär att jag knappt använt något alls av batterikapaciteten – grymt bra helt enkelt! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna (eller ut på isen snart) – boka vinterns och vårens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. EN VINTERSPECIAL: Vintern är här, och för er som vill komma ut på ismete, eller varför inte vanligt pimpelfiske efter abborre så kör jag guidningar på det också såklart! Eller varför inte en mix av båda!? Isdubbar & pimpelspön etc finns det gott om, och samtidigt har jag väldigt många års rutin på isfiske & issäkerhet! Vill ni bara komma ut och pimpla lite abborre så gör jag ett specialpris på pimpelfisket! Kanske en perfekt aktivitet för familjen med korvgrillning mellan alla nappen!? Ut och isfiska nu, men glöm inte Isdubbarna och ispiken om ni väljer att isfiska själva! En stor VARNING dock, isarna är på många håll i landet väldigt ojämna i kvalitén samt i tjockleken (mycket beroende på snön som isolerar isen effektivt) – så var mycket försiktiga! Dessutom är det värme på gång, så då kan isarna bli dåliga beroende på vart man är!

Ps. För er som har Instagram då har jag även en kul sida där med en massa sköna bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733. Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer