Sista ismetet, bra fiske och fina gösar landade!

Nyligen var jag ute på vinterns sista ismete efter gös, och bra gick det! Vi fick en drös gösar, varav några klart bättre fiskar..

Fin gös för undertecknad! En skön avslutning på isfisket för den här gången!
Felix Rimfrost bommar nästan aldrig på gäddan eller gösen, han är en riktig mink!
Hej då, nästa gång vi ses gör vi det i en båt hoppas jag!
Mums! Gösen älskar mört, men det gäller att ha bra Sufix Fluorocarbonlina också!

Nyligen körde jag och kompisen Felix Rimfrost vinterns allra sista ismete, och bra gick det! Vi fick ett gäng gösar, och några klart bättre (se bilder)! Kul som tusan när det går över förväntan som nu, men nästa gång sitter jag i en båt och spinnfiskar! Hur som helst så körde vi både ismete och pimpel, och tyvärr fick jag aldrig inviga min nya 13 Fishing Free Fall pimpelrulle men mycket nära var det! Jag körde som vanligt pimpel efter gös och gädda, och på Humminbird Helix 5si ekolodet kunde jag under dagen se hur en gös visade intresse för min jigg, och en bra stund senare så klev den upp och tog min Storm jigg, men tyvärr tappade jag fisken precis under isen! Jag fick aldrig se fisken, men jag är övertygad om at det var en fin gös, då jag tänker på sättet den kämpade på under isen samt dess betende! Ismetet gav bra med fisk (många gösar), men snart kör jag abborre istället med 13 Fishing spöna! Isen var hur som helst bra där vi var, och precis som tidigare funkade min StrikeMaster isborr riktigt bra! Alla 4 dioder lös fint på testknappen efter fisket vilket är riktigt bra! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vårens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. En stor VARNING också!! Isarna som ev finns kvar är riktigt dåliga nu i stora delar av landet – så var mycket försiktiga när det blivit så varmt om ni ska ut! Det är endast norrut som isen är bra/okey. Trots tjock is kan isarna vara förrädiska och mjuka (farliga), så var försiktiga! En ispik är ett måste, likaså isdubbar samt en livlina tycker jag – men bättre att stanna hemma istället!

Ps. För er som har Instagram då har jag även en kul sida där med en massa sköna bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733. Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer