Fjällröding!

Rödingfiske i fjällen kan bjuda på solsken, fantastiskt fiske och fantastiska vyer. Men det kan också vara bland de värsta platser som finns vid dåligt väder. Fisket är varierat men med moderna metoder och moderna beten kan nästan vilken dag som helst räddas.

Många har redan upptäckt bluefox fina och naturtrogna beten ”lil’creature. De flesta tröga rödingar har inte kunnat motstå Mayfly betet i naturliga färger samt de Rosa. Ett hett tips är att fästa dessa på mormyska och studsa dem på botten, få fiskar har hittills tålt att se de lilla krypet dansa på botten. De fungerar oavsett om du fiskar med 4dm vatten under isen eller 10m. De fungerar naturligtvis även under rödingblänken så som Akka xl. Spön och rullar jag använt kommer från 13fishing, ett riktigt lyft till min isfiskearsenal!

Pimpelsäsongen här i norr verkar hålla i sig ännu ett bra tag och den finaste tiden är kvar! Vi syns! Mvh Ingemar

Fin röding tagen med hjälp av Deeper ekolod.

Comments

Kommentarer

Om Ingemar Olsson