Nya kundspön från 13 Fishing! Grymt fina, ni måste testa..

Nyligen har jag skaffat mig nya härliga spön från 13 Fishing till mina fiskeguidningar. Riktigt härliga som kastar riktigt bra samt krokar fint! Måste testfiskas, ni blir inte missnöjda!

Nya fina härliga spön & rullar från 13Fishing till guidningarna! Ville bara presentera mina nya guidespön och rullar som jag numera erbjuder kunderna på mina fiskeguidningar! Jag har sedan sommaren 2020 fiskat mycket med detta spöt, och är sjukt nöjd! Jag använder spöt nästan hela tiden själv numera då jag fiskar privat, och vill påstå att det här spöt är det absolut bästa gäddspöt för haspel som jag någonsin har fiskat med!

En +10a (gädda) har jag fått på detta spöt nu i höstas och även många andra fina fiskar! Tummen upp! Spöt är ett 13 Fishing Black Fate 8,6 fot 40-130 gram, men det pallar mycket mer än så! Dessutom är det lätt och samtidigt mycket trevligt att även drilla smågäddor med! Krokar bra, kastar bra och har snabbt blivit mitt favoritspö! Känn & kläm själva, ni blir inte besvikna!

Rullen är också från 13Fishing och känns riktigt bra, men den har jag inte hunnit fiska med ännu bortsett från några testkast som gav fisk! Jag gillar att bygeln stänger bestämt, kraftig broms och är riktigt trevlig att veva med! Rullen heter Creed X 4000, och sitter fint på nya spöna! Jag ser fram emot mer fiske med denna rullen!

Sen när jag ändå är igång så vill jag tipsa om 13Fishing Black Fate 8 fot och 20-80 gr (lillebror till mina 8,6 fot), och även detta spöt är riktigt trevligt som jag kör mitt lättare gäddfiske med! Spöt är även perfekt med sitt relativt korta spöhandtag för tex kajakfiske, eller om man sitter i en flytring!? Känn & kläm själva, ni blir inte besvikna på det här spöt heller!

Tack förövrigt världens bästa Felix Rimfrost som mixat ihop filmen åt mig, det var en trevlig och mycket oväntad överraskning!

Ps. Min egna hemsida Fishguide.se är förövrigt uppdaterad med totalt 4 st nya fiskerapporter (två nya fiskerapporter idag)! Varmt välkomna ombord, kom som ni är! Båt, guide, flytoveraller eller flytvästar, varm lunch/dryck, fiskeutrustning etc ingår!

Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vårens och sommarens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. För er som har Instagram då har jag även en kul sida där med en massa sköna bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733. Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer