Stora gäddor och bra fiske

I lördags hade jag stamkunden Andreas Brattlöf i Quintrexbåten på gäddfiske, och bra gick det! Dom tre största gäddorna var riktigt fina, varav Andreas drog ett nytt fint spinn-pb! En härlig dag på sjön, måste upplevas… 

I lördags hade jag gästen och stamkunden Andreas Brattlöf i min båt på gäddfiske, och bra gick det! Andreas började dagen med ett nytt fett spinn-PB (han har dock fått på 10,8 kg på ismete med mig förr), men nu saknades det lite för ett helt nytt “all-time” pb. Vi hade även flera riktigt fina gäddor som vände vid båten, samt att vi landade en drös okey gäddor under dagen. Även jag fiskade såklart, och hade turen att få landa två stora gäddor vilket kändes bra! Mestadels körde jag mitt 13 Fishing Black Fate 8,6 fot haspel, och shit vad jag gillar det spöt! Kastar långt, kastar tungt, krokar bra… kika på det spöt! Vi blandade väldigt mycket med våra beten (Andreas ville gärna köra eget som vanligt), och utan tvekan kändes det som att Rapala Otus gav flest gäddor (se mitten bilden)! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vårens och sommarens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. För er som har Instagram då har jag även en kul sida där med en massa sköna bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733. Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer