Bra fiske, första gäddorna någonsin!

Nyligen hade jag två gäster i Quintrexbåten på ett kul fiske, och bra gick det! Vi fick både mer och större gädda än väntat på våra Rapala Haku beten, riktigt lyckat! Dessutom första gäddorna någonsin för gästerna…

Nyligen hade jag en mor och son i båten på gäddfiske, och bra gick det! Vi hittade gäddorna ganska grunt, och bäst fiskade Rapalas Haku som vi vevjerkade in nära vassarna och en bit ut! Förväntningarna var inte så höga då fiskerapporterna från andra fiskare inte var några bra, men vi hittade en massa gädda som både högg bra, petade på våra beten eller bara vände vid båten! Totalt fick gästerna upp 14 gäddor varav en gädda stack ut lite extra, och dessutom var detta deras första gäddor någonsin! Utöver dessa gäddor så missade vi många, speciellt i början då mothuggen inte satt som dom skulle! Riktigt kul när man som guide ser hur kunderna efter ett tag börjar fiska riktigt bra med snygga kast dessutom! Ett tips för er som vill ha ett riktigt bra och billigt spö, är att spana in 13 Fishing Black Fate 8,6 fot 40-130 gram, eller lillebror Black Fate 8 fot 20-80 gram! På multirulle så har jag 13 Fishing Concept A3 rullen som favorit, och till den ett Black Fate 7,4 fot 40-130 gram multispö! Riktigt trevliga spön, och numera nya favoriter för mig! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka ”vårens”, sommarens och höstens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. För er som har Instagram då har jag även en kul sida där med en massa sköna bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733. Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer