Bra fiske med Haku igen!

Nyligen var jag ute på ett kul gäddfiske i Quintrexbåten, och bättre än förväntat gick det! Förväntningarna var ok, men både i storlek och i mängd så överraskades vi positivt ändå! Fiske är kul, välkomna ombord!

Nyligen körde jag ett kul gäddfiske med min vän Felix Rimfrost, och bra gick det! Vi drog en drös gäddor, varav några var klart bättre än förväntat! Riktigt kul när det nappar bättre och större gädda än vad jag hade förväntat mig! Vi körde spinnfiske, och bäst fiskade Rapala Haku som är ett riktigt bra gäddbete! Det blev även några kast med suveräna Rapala Otus trots att jag var sugen på hårda beten nu, och även den levererade! Det blev både olekta och utlekta gäddor landat för oss under dagen, men de flesta hade nog lekt klart redan!? Ett tips för er som vill ha ett riktigt bra och billigt spö, är att spana in 13 Fishing Black Fate 8,6 fot 40-130 gram, eller lillebror Black Fate 8 fot 20-80 gram! På multirulle så har jag 13 Fishing Concept A3 rullen som favorit, och till den ett Black Fate 7,4 fot 40-130 gram multispö! Riktigt trevliga spön, och numera nya favoriter för mig! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vårens, sommarens och höstens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. För er som har Instagram då har jag även en kul sida där med en massa sköna bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733. Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer