Lyckat testfiske i nytt vatten

Nyligen hade jag stamkunderna Andreas & Victor i Quintrexbåten på gäddfiske, och bra gick det! Ett helt nytt fiskevatten för oss alla tre, och då vi inte visste något om vattnet så var vi nöjda med dagen! Rapala Haku gav flest hugg, men det blev även fisk på kundernas egna beten!

Nyligen hade jag stamkunderna Victor och Andreas i båten på ett kul gäddfiske, ooh bra gick det! Grabbarna har fiskat väldigt mycket med mig genom åren (tack så mycket), så många börjar nog känna igen dom i mina fiskerapporter gissar jag på!? Hur som helst så valde vi ett helt nytt fiskevatten den här gången då vi alla tre var sugna på nått nytt vatten som vi inte fiskat på tidigare, och då vi inte visste något om sjöarna förutom djupen, så var vi nöjda med resultatet! Vi sjösatte i en sjö, men hann faktiskt med att fiska av två sjöar då vi via en kanal kunde byta sjö. Andreas drog flest gäddor, medans Victor drog den största för dagen. Även undertecknad drog några gäddor varav en var helt okey. Beten som gav fisk var Rapala Haku, se bild… samt kundernas egna beten som dom alltid har med på turerna! I framtiden kommer jag nog köra mer ”testfisken” för er som vill prova något nytt och kul!? Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka “vårens”, sommarens och höstens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. För er som har Instagram då har jag även en kul sida där med en massa sköna bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733. Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer