Årets första!

Äntligen var det dags för årets första fiskepass med pappa. Med vaccin i kroppen kunde vi ta oss ut på en dags fiske.

Vi packade våra abborrspön och begav oss ut. Det började lite trevande med några små gäddor och små abborrar. Men det nappade med jämna mellanrum och solen sken så stämningen i båten var på topp.

När dagen blev eftermiddag gled vi upp på en kant som går från 13m upp till ca7 meter. På denna kant syntes lite fisk på ekolodsskärmen. Vi ankrade och ganska snart började det hugga både abborre och gädda på våra jiggar.

Jag lyckades till och med få årets första abborre över kilot i denna sjö.

Riktigt fin fisk.
Den tog på en My Name’s Jeff från 13Fishing.

Pappa ville inte va sämre och bjöd på en grymt spännande drillning på lätta prylar. Till slut låg en fin gädda på närmare metern i håven.

Ett bra avslut på en fantastiskt kul dag.

Bäst fiskade My Name’s Jeff från 13 Fishing. Kanske var det på grund av doften som den är doft/smaksatt med som den fiskade ifrån övriga jiggar, eller var det den fina gången som gjorde skillnaden. Jag är inte fisk och inte kan dom prata så vi får nog aldrig veta;).

Det finns även fler spännande saker med detta bete. Det är ihåligt så perfekt om du vill sätta i en rasselkammare. Detta gör även att betet flyter vilket kan vara hett om du vi fiska Carolina rig tex.

Vill återigen slå ett slag för Omen Black spöna från 13 Fishing, grymt prisvärda och grymma spön. Funderar ni på nytt abborrspö så kika på denna spöserie. Finns både till haspel och multi i flera olika viktklasser.

Ut och fiska i finvädret gott folk! Ljuvligt på sjön nu!

Skitfiske!

Comments

Kommentarer

Om Andreas Ingrids