Lyckad fiskeguidning, fina gäddor!

Nyligen hade jag en lyckad guidning samtidigt som det tävlades för fullt (ca 70 båtar)! Vi hade kommit i topp tre med våra ca 445 cm gädda om vi ställt upp! Rapala Haku levererade fint…

”Nyligen” hade jag en lyckad fiskeguidning samtidigt som runt 70 gäddbåtar tävlade gäddfiske runtomkring oss (Mälaren Cup), och uppenbarligen så fiskade vi riktigt bra i min båt! Så bra att vi nästan borde ha ställt upp med facit i handen, samtidigt som de tävlande (många riktigt duktiga) körde stenhårt och hade det tufft att få bra fiskar. Vi i min båt körde i ett lugnt tempo, och dessutom så la vi en ca timma på korvgrillning inne i land då gäddorna fick vila! 13 Fishing 40-130 gr Black Fate spöna fick riktigt bra betyg, och bäst fiskade vi hetsigt med Rapala Haku som retade gäddorna till hugg, men även Rapala Scoop levererade som är ett coolt bete! De tävlande vann med sina 452 cm gädda av ca 70 team (?), och vi i min båt hade 2 st meterfiskar samt flera fina, så totalt hade vi ca 445 cm gädda vilket borde ha gett oss kanske en 3:e placering!? Nu är jag inte en tävlingsmänniska, men kul att jämföra och samtidigt konstatera att mina kunder fiskade jättebra! Dessutom hade jag min son med då jag inte fick tag på barnvakt, och även han drog en ”bra tävlingsfisk” (dagens första fisk)! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens och höstens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. För er som har Instagram då har jag även en kul sida där med en massa sköna bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733. Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer