Grov harr varje fiskepass? Rapala har allt!

Senaste passet riktat på harr blev inget annat än succé. Vattenståndet har sjunkit markant under senaste veckans värmebölja här i Norrbotten. Av den anledningen fiskade vi Rapala Shadow rap FAT RAP 04. Detta bete är precis lika effektiv som Jack deep men med egenskapen av bulkigare , kortare kropp och något större flytkraft gör att den går något grundare än Jack deep.

FAT JACK blev dagens bästa bete kastad bakom stenar både uppströms och nedströms. Se bara på Håkans praktharr på 1450gram! Det är första harren Håkan ser live! Ingen dålig start som harrfiskare! Grattis!

Trots stenhård buk, förmodligen full med bottenlevande djur så kunde den inte motstå Fat jacken i färgen GHS. Senare mot natten fungerade färgen HLW bäst, tricket brukar ofta vara ljusa färger vid klart väder och sol, mörkare färger vid gråare väder eller kväll/natt.

Rapala har beten för alla situationer och vattenstånd-hitta dina favoriter!

Comments

Kommentarer

Om Ingemar Olsson