Ta dom på Skitter Pop!

Just nu under högsommaren är det läge för popperfiske. Vattentemperaturen är hög och bytesfisken går högt upp i vattenlagren. Har man tur kan man pricka riktiga ytjakter och då är det läge att knyta på en Rapala Skitter Pop!

En fin abborre som klev och och nöp en Skitter Pop!

Ibland kan det löna sig att testa popperfiske även om du inte ser att abborren jagar. Skitter Pop vevar eller rycker du fram så att den tallriksformade skeden i nosen ”skjuter” vatten framför sig. Detta kan trigga abborren och jag lovar…får man igång abborren med popperfiske kan du få vara med om det mest spektakulära och roliga fisket du varit med om!

En Rapala Skitter Pop och en fantastisk solnedgång !

Så ett tips! Ska du ut och fiska abborre nu i sommar…ta med dig en Rapala Skitter Pop!

Skitfiske!

Comments

Kommentarer

Om Andreas Ingrids