Nya vatten och ett jäkla slit! Dag 3

Sista fiskedagen på denna tripp. Vi börjar fiskedagen i en större sjö, det händer inte mycket när vi trollar oss över sjön för att se hur den ser ut. En gädda nappar på vägen över hela sjön. Sedan så börjar de blåsa upp och vi bestämmer oss för att transportera oss tillbaka och ta upp båten.

Sagt och gjort, siktet inställt på en sista sjö för resan. Minsta sjön hittils, klart fint vatten och stenig. Osäkra på om sjön ens håller gädda börjar vi trolla och vips så har de nappat på 4 gäddor.

Sedan dör de totalt, vi börjar bonnatrolla efter lite abborre för att se om vi hittar några koncentrationer utav de randiga på sjön. Första abborren som nappar på är en fin rackare på några hekto.

Jag kör med Rapala jack deep 5 cm och den fungerade riktigt bra i denna sjö.

Vi kommer till en vik som vi börjar kasta av efter de randiga. Nu börjar de nappa på lite och vi får upp ett gäng under kvällen o fisket är riktigt roligt. Det vakar även harr kring oss men de ville inte nappa.

Men vi avslutade denna gäddresa med abborrefiske och utan storgädda eller guldkorn till vatten. Men det är alltid lika spännande att fiska i nya vatten och nån gång hittar man det.

//Victor

Comments

Kommentarer

Om Victor Söderberg