BAMF Shad en stekhet nyhet!

Under höstens fiske har ett bete verkligen stuckit ut för min del, och det är nyheten Bamf Shad från 13Fishing. Bamf Shad är ett 20cm långt swim bait och väger 104g. Det går utmärkt att rigga med vanliga stingers men vill man då finns det även en ”skåra” så den går att rigga med offset-krok.

Grov gädda tagen på Bamf Shad i början av hösten!

Betet är ett swimbait med en grymt fin storgäddslunk. Den vaggar alldeles lagom för min smak, inte för lite och inte för mycket! Det jag verkligen gillar med Bamf Shad är betets profil, det är som en stor mört, liten id eller vad man nu vill kalla det. Hur som helst en riktig munsbit för hungriga gäddor, stora som små. Med betets profil och storlek lämpar det sig ypperligt på både grunt och djupt fiske.

Betets form gör att det kastar väldigt bra, den kompakta formen gör att betet flyger långt så du täcker stora ytor på varje ankring.

En mindre variant som sopade i sig en Bamf Shad.

För ett par veckor sedan blev det riktigt spöböjj! Jag och den skicklige sportfiskaren Christoffer Bruhn var ute och prövade lyckan en vacker höstdag. I ett område med mycket betesfisk tog det till slut tvärstopp i mitt spö. En grymt spännande fight började och till slut låg höstens hittills största gädda i håven.

Bamf Shad är stekhet!

En riktigt grann gädda på 112cm och 9,1kg.

Kan verkligen rekommendera Bamf Shad till höstfisket!

Ut och kasta Bamf Shad!

Skitfiske!

Comments

Kommentarer

Om Andreas Ingrids