Nya Rapala Nauvo dominerade helt på guidning, den är stekhet!

Nyligen hade jag 4 herrar från byggbranschen i båten på guidning, och bra gick det! Vi hade endast 1 gädda landad före lunchen, men sen satte vi på nya Rapala Nauvo och då lossnade fisket rejält! Förutom 25 gäddor i tröga vatten så blev det flertalet abborrar vilket förvånade då 3 satt i munnen! En riktigt lyckad fiskeguidning då allt kom som ketchupeffekten i slutet! Riktigt kul när man först inte får någonting, och sen nappade det riktigt bra istället! Nöjda kunder, men även en mycket nöjd fiskeguide (det kändes bra)! Nya Rapala skeden räddade dagen kan man lugnt säga, och har på kort tid blivit en ny favoritsked både privat, och till mina kunder för min del! Rekommenderas varmt, och förutom att den fiskar jäkligt bra, den kastar även lååångt också vilket är ett stort plus även i motvind! Dagen efter fick vi förövrigt på en annan fiskeguidning med några Finska gäster en gös på denna utöver alla gäddorna som nappade, så både abborre, gädda och gös har vi fått på den nu! 100 % gäddor på Nauvo den här dagen då vi körde en kortis med skeden på morgonen, och även den gäddan tog en Nauvo! Mer fiskerapporter kommer snart, nu har jag dock ett gäddfiskeprojekt som väntar och hinner inte skriva mer just nu…. men sammanfattningsvis så älskar jag den nya skeden från Rapala, och kommer att ge den tid dom närmaste dagarna dit vi ska fiska! Trevlig helg & skitfiske!! :-)

Fiskehälsningar, Mikael Puhakka (Fiskeguidningar sedan 1998!)

Hemsida / Bokning: www.fishguide.se 0708-722733

Comments

Kommentarer