Adam drog P.B på gädda

Tidigare i år hade jag min stammis Adam med vän i Quintrexbåten på gäddfiske, och bra gick det! Vi fick ett gäng gäddor, varav Adam äntligen fick ett nytt fint p.b!

Tidigare hade en kul gäddguidning i Quintrexbåten med några stammisar, och bra gick det! Det kändes nästan som en ruggig kall vinterdag i blåsten, men vad gör det när gäddorna hugger hårt på våra Rapala Peto, Shadow Rap & Haku! Personbästa för kunden Adam som fiskat med mig många gånger genom åren, men alltid haft stolpe ut på de stora! Mina härliga 13 Fishing Fate Black 40-130 gr spön fick godkänt, och så även för våra beten uppenbarligen då gäddorna högg hårt! Mitt på dagen grillade vi på några rejäla köttbitar vilket smakade bra! Kul dag och nästa gång siktar vi på en ännu bättre gädda! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens, vinterns och vårens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. Vi kör på fiskeguidningarna precis som vanligt, även om min egna hemsida den senaste tiden uppdaterats mindre frekvent än vanligt! Nya fräscha och några äldre fiskerapporter är dessutom på gång snart igen att uppdateras! På återhörande!

Ps. För er som har Instagram då har jag även en kul sida där med en massa sköna bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733. Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer