Många napp på Rapala BX Bratt

Dom som känner mig bra vet att jag har en förkärlek till betet Rapala BX Bratt, och återigen har den levererat bra! Trolling från kajaken med abbborrspöt (0,10 mm Sufixlina) gav massor av napp, BX Bratt var outstanding!

Yes, tidigare i år körde jag ett abborre och göstrollingfiske från min Native Slayer 10 fiskekajak, och bra gick det! Jag var ute med min vän Staffan Jorup som också hade en massa napp, men vi missade de stora den här kvällen! Målet var från början att trolla efter abborre, men gösarna tog över och på den aktuella platsen så fick vi ett nytt antalrekord på det området! Grymt kul då jag hade ett 13 Fishing Black Fate 5-20 gram spö laddat med 0,10 mm Sufixlina, så även de små fiskarna var kul att fånga! De som känner mig vet att jag har en förkärlek till Rapala BX Bratt, ett ruggigt bra bete på stor abborre… men nu nappade gösarna på löpande band istället (samt några gäddor och abborrar)! Bx Bratt är en lite knubbig vobbler, men samtidigt ett ruskigt hett bete som borde vara en självklarhet i var mans fiskebox! Bx Bratt finns i olika storlekar, samt med olika skedar… jag fiskar ofta med den grundgående modellen som gett massor av abborre tidigare! Speciellt den med blå rygg har levererat riktigt bra i Norrland under några år nu, men jag är övertygad om att den även funkar bra på havsöring… måste provas! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vinterns, vårens och sommarens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. Vi kör på fiskeguidningarna precis som vanligt, även om min egna hemsida den senaste tiden uppdaterats mindre frekvent än vanligt! Nya fräscha och många äldre fiskerapporter är dessutom på gång snart att uppdateras! På återhörande!

Ps. För er som har Instagram då har jag även en kul sida där med en massa sköna bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733. Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer