Trevligt mysfiske, fin regnbåge med sonen!

Nyligen var jag ute på isen för en sista gång för den här vintern med min grymma Strikemaster 250 mm isborr (troligen)! Jag gästfiskade i ett privat regnbågsvatten, och med mig hade jag sonen som fick ta alla nappen! Min Mega Live avslöjade dessutom många fina fiskar…

Nyligen fiskade jag regnbåge med sonen samt några vänner i ett privat fiskevatten! Vi körde en mix av ismete, pimpelfiske, korvgrillning samt mys i solskenet, och bra gick det! Wilmer fick ta alla nappen, och då jag hade med min Humminbird Mega Live så kunde vi se flertalet fina regnbågar simma under isen! Mega Live är ett riktigt coolt hjälpmedel, då man kan se fiskarna i realtid vilket gör fisket extra spännande. Det blev flertalet napp, varav det verkligen forsade ut rom ur en fisk! Kompisen Eric var tidigt på plats, och drog många regnbågar innan vi hunnit borra våra hål, bra jobbat kompis! Totalt blev det 11 fiskar vill jag minnas!? Även kompisen Torbjörn drog på flera fiskar…

Det blev en massa borrhål med min 250 mm Strikemasterborr under fiskedagen, och vi gjorde endast av med en enda diod av fyra dioder, så vi hade ca 75 % batteri kvar när jag kom hem trots bra is! Strikematser batteriet har en testknapp precis som Minn Kotas elmotorer har, så det är kanonbra och super smidigt att checka status på batterierna under fisket! Enormt imponerande och smidigt samtidigt som borren är oerhört kraftfull! Dessutom slipper man buller och avgaserna från tex mina tidigare motorisborrar med bensin, och det är galet skönt!

För er som är sugna på ismete efter gädda och gös samt grov abborre så är ni varm välkomna nästa vinter istället, dessutom numera även med min nya stekheta Mega Live givare! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna (eller fiskekajakerna) – boka vårens, sommarens och höstens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. Vi kör på fiskeguidningarna precis som vanligt, även om min egna hemsida (Fishguide.se) den senaste tiden uppdaterats aningen mindre frekvent än vanligt! Nya fräscha fiskerapporter är dessutom på gång snart att uppdateras, då jag har haft några sköna fisketurer nyligen med tex en gädda på 125 cm via spinnfiske! På återhörande!

Ps. För er som har Instagram då har jag även en kul sida även där där med över 800 st sköna fiskebilder (oftast stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733. Hemsida & Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer