Fina gäddor, Peto & Otus levererade

Nyligen körde jag ett tvådagars gäddpass med några vänner, och bra gick det! Vi testade många olika beten, men suveräna Peto och Otus kändes som vanligt heta! Även nya Storm Boom Shad levererade en fisk bara efter bara några kast, den är riktigt fin! Det blev tre bättre fiskar, samt smågäddor som alltid är nyfikna…

Nyligen körde jag ett tvådagars gäddpass med några vänner (Henrik och Christer), och bra gick det! Vädret var verkligen inte bra med kallras, nysnö och hård kall vind med mycket inslag från norr! Vi körde ett tvådagars pass, och med ett högtryck hade det nog blivit ännu mer fisk tror jag då all fisk var kinkiga! Många olika typer av platser blev testade, och fisk blev det! En av gäddorna hade redan lekt vilket var förvånande då vattentempen var så himla låg, dessutom stod denna fisken väldigt långt ut från de typiska ”varma” lekplatserna vilket gjorde fångsten ännu mer förvånande (det fanns inga ”typiska” lekplatser däromkring)! Man lär sig något nytt varje dag, men de flesta gäddorna var tjocka och fina. Speciellt första gäddan vi drog var extremt tjock, den fick jag på en Rapala Peto i en mörk färg (se bild, färgkod Uv5 vill jag minnas)! Trevligt fiske blev det, och nu är fiskesuget stort igen (som vanligt såklart)!

För er som är sugna på spinnfiske efter gädda, så är det läge nu, speciellt då jag numera även erbjuder fiske med min nya stekheta Mega Live givare! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna (eller fiskekajakerna) – boka vårens, sommarens och höstens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. Vi kör på fiskeguidningarna precis som vanligt, även om min egna hemsida (Fishguide.se) den senaste tiden uppdaterats aningen mindre frekvent än vanligt! Nya fräscha fiskerapporter är dessutom på gång snart att uppdateras! På återhörande!

Ps. För er som har Instagram då har jag även en kul sida även där där med över 800 st sköna fiskebilder (oftast stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733. Hemsida & Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer