Jonatan Nellfors

För mig likt många andra fiskare så började min resa vid en liten sjöstuga i Dalarna. Med otalt många timmar bakom metspöt på den utslitna bryggan.

Vid sidan av min farmor och farfar väcktes intresset till fisket som nu har utvecklats till mer än en hobby. 

Fiske för mig är en explosion av känslor. Allt i från att vistas i naturen och känna lugnet till spänningen som inleds när starten går på en fisketävling. Att träffa och lära känna nya människor i fisket är en stor del runt omkring mig. Att kunna lära och läras av andra är en del som gjort fisket så stort för mig. Under senaste tiden har jag haft äran att representera STORM som en av deras fiskare. Att nu få chansen och lära känna alla framgångsrika grabbar inom Rapala Pro guide teamet ska bli en otrolig rolig tid.  Fisket har tagit mig från Nordligaste delarna i norr till sydligaste i söder. Spinnfiske, flugfiske är det som har legat mig varmast om hjärtat. Fisket har även tagit mig till dom hårda karga vindarna i ett utmanande Rügen till den årliga EFTTEX mässan i Amsterdam som representant för Storm. Och alla möten med nya människor har varit fantastiska.

Jag har ett stort intresse av film och foto. Nått som på senare år har utvecklats till en större passion. Att kunna förmedla min relation till fisket via en kamera är nått jag tycker är super roligt och som nybörjare får man lära sig nya saker hela tiden.

Jag har senaste tiden lagt lite extra energi på att göra V-logs via Youtube och tycker det är superskoj! Predator fisket är det fisket som tilltalar mig mest. Explosiva hugg och hungriga gäddor ligger mig närmast hjärtat. Men även abborren och gösen kan bjuda upp till magiska upplevelser så klart! Jag har under åren lyckats samla på mig 8 stycken gäddor över 10 kilo med ett par över magiska 120 cm. Med en toppvikt på 12,43 kg.

En höst tagen Abborre på 1,5 kg och över 50 cm är även bärgad och sist men inte minst en fin Spinnfiskad gös på närmare 5kg.

Jag ser fram emot kommande fiskeäventyr och att få dela med mig av mina upplevelser!

 

Här kan du läsa Jonatans blogginlägg »