Morgan Lewin

Jag heter Morgan Lewin, men de flesta kallar mig Mogge, och är bosatt i Örebro tillsammans med min sambo och våra två barn. Hela mitt yrkesliv har jag arbetat med kommunikation i någon form. Sedan januari 2021 förmånen att kombinera det yrkesmässiga med min hobby då jag arbetar som Social media & Marketing manager på Normark Scandinavia AB.

Fiskeintresset är något jag burit med mig hela mitt liv även om det tagit olika uttrycksformer genom åren. Det började, som för så många andra, med fiske efter abborre och gädda för att sedan övergå till laxtrolling och specimenfiske. I dagsläget ligger mitt fokus i fisket på predatorer men några pass efter färna, ruda eller andra metfiskar blir det varje år.

Den gemensamma nämnaren i allt mitt fiske har alltid varit spänningen, naturupplevelsen och kamratskapen. Och viljan att överlista de stora exemplaren av respektive art.

Sportfisket har gett mig en lång rad oförglömliga minnen och vänner för livet. En av de mest minnesvärda fiskarna som jag landat var en trollingfiskad lax på 26,5 kilo utanför Nynäshamn. Det är sådana fångster som får mig att fortsätta nöta på under fiskepass som känns hopplösa. I nästa kast kan den sitta där – drömfisken!

Som Rapala Proguide vill jag bidra med fiskeglädje, inspiration och ett och annat tips som förhoppningsvis ger dig större fiskelycka.

Här hittar du mina inlägg »

Följ mig gärna på Instagram för mer fiske @moggelewin