Jörgen Storm

Rapala Proguide Jörgen Storm

Jörgen Storm, 48 år och är boende i Orsa och är medlem i det svenska Rapala Proguide teamet.
Jag har fiskat sedan jag började gå och i princip sysslat med alla olika former av sportfiske. Under min ungdomstid var jag otroligt passionerad av flugfiske och har även studerat limnologi. Senare blev mitt fiske mer riktat mot tävling i mete samt pimpel och är där framgångsrik med bl.a två individuella guldmedaljer under SM i båda disciplinerna. Ligger även några medaljer från Nordiska mästerskap på prishyllan.

Jag har också deltagit i ett flertal världsmästerskap i både pimpel och mete. Där är en bronsmedalj samt en individuell fjärdeplats de främsta meriterna än så länge. Numera ligger mina VM-satsningar på hyllan en stund då även mina barn har snappat upp fiskeintresset, finns inget mer stimulerande än att se barns lycka när en fisk nappat på kroken.
Hae’t Gött !