Gäddlek redan och tjuriga gäddor!

Nyligen hade jag ett trevligt gäddfiske i skärgården, och bra gick det! Vi körde lite Quintrexbåtfiske, och hade många puffar och stötar, men många gäddor missade vi!

Nyligen blev det ett skärgårdsfiske norrut med tanke på att vi planerade att ”komma rätt” före leken! Men efter lunch så dog fisket nästan helt samtidigt som leken kom igång på allvar på flera platser och vikar samtidigt som vinden lade sig! Egentligen är det ganska otroligt då det låg is bara några dagar tidigare här och nu hade vi 10 grader som varmast samt gäddlek inne i vikarna! Vi hade som ni kanske minns galet varmt i fredags och i lördags vilket påverkade mycket måste jag säga (runt 20 grader vill jag minnas)! Före lunch hade vi dock många kontakter den här dagen, men dom flesta tjurade hyfsat mycket kände vi! Ett bete som dom helt klart gick igång på var dock nya Rapala Peto som jag gillar skarpt! Gången är jättefin och rekommenderas varmt (en ny personlig favorit känner jag)! Vi hade en galet fin fiskedag, och lunchen var inte dum den heller! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vårens och sommarens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår såklart som vanligt! Välkomna ombord, och ”skitfiske” på er!! :-)

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (oftast bättre fiskar) och annat kul! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! :-)

Comments

Kommentarer