Ny sjö nya möjligheter. Gädda!

Ny sjö provades i helgen. Mkt borrande innan vi fann djupare vatten och även gäddorna. Gäddorna som kom upp var inte långa men extremt breda över ryggen. Inga supermonster men 6,5-7,5kg är klart godkänt vid en första test. Med tanke på hur livet i denna sjö enligt rykten är på sommaren ska det bli väldigt spännande att se hur långa gäddor som simmar här, för med den bredden+mat i buken räntar vikten på bra. Fisket bedrevs 100% strax under iskanten denna helg och med en enda trekrok. En Vmc spark point i storlek 1. Denna krok i olika storlekar är en stor favorit för mitt fiske sommar som vinter. Krokar extremt bra och antalet tappade fiskar är försumbar. Byter gärna ut mina wobblerkrokar till denna när originalet inte är 100 vasst längre

Ha det gott och tänk er för ute på isarna!

Comments

Kommentarer