Soliga ismetegäddor med sonen!

Nyligen var jag ute med sonen på ett härligt ismete efter gädda samt på pimpelfiske efter abborre, och bra gick det! Vi fick många napp, varav flera landade gäddor…

Nu tidigare i vinter har det vart ganska kallt en längre tid (för kallt för isfiske), men nu den sista tiden så har det varit klart gynnsammare väder för isfiske. Det har blivit oerhört lite isfiske för min egen del nu i vinter mycket pga många mässdagar, men även givetvis då det varit för kallt för att isfiska (för fiskens och dess hälsas skull)! Den senaste tidens väder har dock varit helt underbart, så då gäller det att passa på vilket jag även gjorde med sonen häromdagen. Vi fick ett gäng abborrar samt gäddor varav sonen fick en för honom en riktig ”gammelgädda”! Vi har pimplat upp alla abborrarna samt ismetat gäddorna som vi fångat, men det var även flera gäddor som smet eller bara spottade mörten när man väl skulle göra mothugg! Nu känns det dock som att man har gjort sitt sista ismetepass för den här vintern då ”vårkänslorna” har kommit, men det finns en liten chans att det kan bli ett sista ismetepass under dom närmaste dagarna för undertecknad – men vi får väl se vad som händer!? Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vårens och sommarens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår såklart som vanligt! Välkomna ombord, och ”skitfiske” på er!! :-)

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. Jag vill även passa på att VARNA för mycket ojämna isar nu! På vissa håll är dom faktiskt riktigt bra, medans på andra håll är dom rent livsfarliga – så var försiktiga om ni ska ut!

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (oftast bättre fiskar) och annat kul! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! :-)

Comments

Kommentarer