Storm Seeker Shad = ”Säker Shad”!

Nyligen blev det ett kul spinnfiske med jiggarna, och bra gick det trots mycket is och kallt vatten! Vi började fisket på grunt vatten, men på djupare vatten hade vi klart bäst fiske..

Gäddfiske från Quintrexbåten! Fiskeguidning med fiskeguide Mikael Puhakka www.fishguide.seNyligen körde vi både spinnfiske och gäddflugfiske (där det gick pga isen), och bra gick det! Tyvärr låg det mycket is där vi skulle fiska, så vi fick ändra om planerna helt efter vart det var isfritt! Flugfisket gav idag inte ett pet, men däremot Storms jiggar vilket var dagens bete på djupt vatten! På grunt vatten hände det inte mycket, något enstaka hugg bara. När vi flyttade oss utåt i det kalla vattnet så började det hända saker istället, vi hade på ett hyfsat litet område flest kontakter varav vi även landade dagens fisk (lite skugga på den fisken vid fotoögonblicket)! Storm Seeker Shad var dagens bete, vilket den även oftast är! Bäst fiskedjup hade vi idag på 5-7 meters djup. Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vårens och sommarens fisketurer nu, allt ingår!

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörighetet!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se 

Comments

Kommentarer