Fin gädda via Storms fina Giant Tail jigg

Idag hade jag en gäddfiskeguidning, och ganska bra gick det (med tanke på leken och fisketrycket)! Vi drog samtliga gäddor via Storms fina jiggar, Storm Giant Tail gav dagens fisk..

Gäddfiske i Quintrex båten! Fiskeguidning med fiskeguide Mikael Puhakka www.fishguide.seGäddfiske i Quintrex båten! Fiskeguidning med fiskeguide Mikael Puhakka www.fishguide.se

Idag hade jag Marcus i Quintrexbåten på en gäddfiskeguidning (endast en kund denna fiskedagen), vi körde spinnfiske och fick även en ”drös” sådana. Totalt fick min duktiga gäst 8 st gäddor, men vi fick kämpa hyfsat hårt för dem alla! Även jag fiskade, och hade turen att dra en riktigt tjock gädda som inte hade lekt ännu (en av dom tjockaste gäddorna på mycket länge, bilden ljuger lite då den var fetare än så!). Dom flesta gäddorna hade lekt klart redan, men inte den största madamen som högg en bit utanför en liten stenig udde. Vi provade olika beten, men det enda som levererade var Storms fina jiggar, Storms nya ”Seeker Shad Giant Tail” gav dagens fisk. Marcus fiskade riktigt bra, och i princip all fisk fick vi i anslutning till vassarna på grunt vatten. Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vårens, sommarens och kanske höstens fisketurer här redan nu, allt ingår!

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörighet!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer