Bra fiske, fina gäddmadamer!

Nyligen hade jag min gode vän Jean-Francois i båten på gäddfiske, och bra gick det! Vi drog en drös fina gäddor med en hög snittvikt, bästa på länge!

Gäddfiske i Quintrexbåten! Fiskeguidning med fiskeguide Mikael Puhakka www.fishguide.se Gäddfiske i Quintrexbåten! Fiskeguidning med fiskeguide Mikael Puhakka www.fishguide.seGäddfiske i Quintrexbåten! Fiskeguidning med fiskeguide Mikael Puhakka www.fishguide.seNyligen hade jag min gode vän Jean Francois i Quintrexbåten på gäddfiske, och bra gick det! Vi hade en ganska trög förmidag, men efter några förflyttningar och taktikbyten så lossnade fisket rejält då det började nappa bra, och framförallt en ovanligt hög snittvikt då dom flesta gäddorna vägde över 4 kg. Några gäddor utmärkte sig extra mycket då vi fick många tjocka och fina gäddmadammer som inte hade lekt ännu. Det var tre beten som kändes extra heta, och det var Rapala Subwalk som har ett galet fint häng i vattnet (ta en fika i vevstoppet om du vill med rätt krokar och tafsmaterial), samt Seeker Shad, och den nya Seeker Shad Giant Tail vilken har en fin vickande gång på kroppen, och själva stora ”tailen” simmar superfint med mycket vibrationer! Antalsmässigt var kanske inte 16 gäddor så våldsamt mycket, men snittet var desto finare den här fiskedagen, bland det bästa på länge! Dom fem längsta gäddorna hade varit riktigt fina tävlingsfiskar med sina nära 5 meter, men tävlingsfiske med en massa motorbåtar överallt är samtidigt inte våran grej! Det som funkade bäst för oss var att leta efter kallt vatten, och kanske lite udda ställen också vilket gav resultat! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vårens, sommarens och kanske höstens fisketurer här redan nu, allt ingår!

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörighet!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer